Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au depistat un autoturism marca Mercedes-Benz, în valoare de  121.900 lei, care era căutat pentru confiscare de autorităţile franceze.

În data de 25.03.2018, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetățeanul bulgar Y.N.R., în vârstă de 30 ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Belgia.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Franța în anul 2018.

Faţă de cele constatate, tânărul a declarat că a cumpărat autoturismul din Belgia și nu știa că mașina  este căutată de autoritățile din Franța.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul în valoare de 121.900 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.