Deputatul giurgiuvean Cristina Elena Dinu a postat, în urmă cu câteva momente, pe pagina sa de Facebook, un mesaj referitor la dezbaterile purtate, azi, în cadrul Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor al cărei secretar este.

„Astăzi, în cadrul Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor, a fost discutat proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii (PLx 45/2017/2018) aflată în procedură de reexaminare, ca urmare a cererii Preşedintelui României.

În cadrul dezbaterilor am susţinut menţinerea amendamentului referitor la creşterea vârstei de pensionare pentru medici de la 65 la 67 de ani. Mai exact, aceştia vor putea profesa până la 67 de ani fără obţinerea unui aviz special din partea Colegiului Medicilor din România.

Este cunoscută lipsa acută de personal medical specializat din unităţile sanitare publice, iar în anumite cazuri, din cauza pensionării medicilor, exista posibilitatea chiar a închiderii unor secţii. Din acest motiv, amendamentul este unul foarte important pentru sistemul de sănătate.

#VenimÎnSprijinulPacienţilor!”, a scris Cristina Elena Dinu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.