În urma unei razii desfășurate în data de 17/18 martie a.c., în mediul rural, la nivelul tuturor celor 8 secții de poliție rurală, polițiștii au aplicat peste 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare de circa 40.500 lei, au retras 3 certificate de înmatriculare ale vehiculelor și reținut un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Activitățile, la care au participat polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigarea criminalității economice, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase, criminaliști, luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi, au vizat creșterea vizibilității elementului polițienesc, prevenirea și combaterea faptelor la regimul rutier, silvic și transportul, respectiv comercializarea de legume și fructe.

Au fost controlate 7 societăți comerciale (ce au ca obiect de activitate bar, club, discotecă, etc.), verificate 253 de autovehicule și legitimate 259 de persoane, ocazie cu care polițiștii au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 40.575 lei.

Polițiștii rutieri au realizat 4 filtre rutiere și au desfășurat activități de control al traficului rutier în scopul reducerii riscului rutier și limitării cauzelor generatoare de evenimente rutiere, ocazie cu care au aplicat 52 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 22.000 lei, participanților la trafic care au încălcat normele rutiere. Totodată, aceștia au retras 3 certificate de înmatriculare ale vehiculelor și reținut un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Poliţia Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.