Felicitări conducerii Teatrului „Tudor Vianu” pentru tot ce se întâmplă, acum, în Giurgiu. Vorbim despre sălile pline ale lăcaşului de cultură, despre piese savuroase şi actori talentaţi! Despre proiecte culturale inedite şi implicare pe toate planurile! Despre un Teatru modern, graţie conducerii Consiliului Judeţean, dar vorbim şi despre giurgiuveni recuceriţi din punct de vedere cultural.

La fel începe şi la Muzeul Judeţean, de când Ionel Muscalu a devenit director general. Proiecte ambiţioase şi evenimente, giurgiuveni curioşi care umplu sălile Muzeului, se întâmplă şi acolo.

Giurgiu trăieşte din nou! Prin artă, cunoaştere şi frumos!

Revenind la Teatru, managerul Cosmin Creţu mai lansează o provocare despre care a scris pe Facebook.

„HAI SĂ NE VORBIM SÂMBĂTĂ SEARA este un nou proiect al teatrului nostru. Vor fi întâlniri – dezbatere pe care le vom găzdui în Sala Atelier a teatrului și în care voci autorizate ale orașului vor discuta și analiza teme de actualitate și interes, intrând în același timp în dialog cu publicul. Prima astfel de întâlnire – sâmbătă 17 martie, de la ora 18, când vom discuta despre provincie, provincialism și sentimentul de vasalitate pe care orașul nostru îl manifestă ades în raport cu capitala. Invitați speciali la această primă întâlnire (la care publicul are acces liber) vor fi profesor Gheorghe Velicu, preot paroh Georgian Tudor și psiholog Ionuț Mogâldea. 
Vă așteptăm așadar sâmbătă, ca să… VORBIM!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.