Desfasurată în weekendul trecut, runda cu numărul 16 a Ligii a IV-a , Seria Nord ,nu a fost lipsită de rezultate-surpriză.

De departe, Argeșul Mihăilești este cea mai completă echipă din Liga IV a, asta pentru că are un lot valoros, stabilitate financiară și un antrenor calificat, Cristi Toma.
Fotbaliștii din Mihăilești au facut instructie în deplasarea de la Podișor, cu Inter Zorile administrandu-le nu mai puțin de 9 goluri, primind în schimb doar unul. „O victorie pe deplin meritata”, au fost primele cuvinte ale antrenorului ocupantei primului loc în Srria Nord, Liga a IV-a.
Atât Petrolul Roata, cât şi FC Bolintin Deal au jucat în deplasare, dar fără rezultate notabile pe tabela de marcaj. De exemplu, Petrolul Roata a  pierdut pe terenul celor din Trestieni cu scorul final 1-2. FC Bolintin Deal, a făcut o deplasare la Clejani, unde a întănlit ocupanta locului secund AS Singureni, dar meciul s-a terminat cum se poate mai rău pentru gruparea din Bolintin Deal, scor final 5-1.

Avântul Florești a ratat ocazia de a urca pe locul al treilea, pierzând  în deplasare în fața celor de la FC Bolintin Malu Spart, cu 1-2.

În fine, „lanterna roșie” Viitorul Tîntava a reușit surpriza etapei , în deplasare de la Ogrezeni, terminînd la egalitate 2-2, cu Zmeii din localitate.
Rezultate înregistrate în runda a – XXVI-a Seria Nord:
ZMEII OGREZENI – VIITORUL TANTAVA              2-2
UNIREA JOITA – UNIREA VINATORI                     0-2
INTER ZORILE – ARGESUL MIHAILESTI              1-9
AS SINGURENI – FC BOLINTIN DEAL                  5-1
LUCEAFARUL TRESTIENI – PETROLUL ROATA    2-1
BOLINTIN MALU SPART – AVANTUL FLORESTI    2-1
AS IEPURESTI ȘI UNIREA COSOBA – STAU
1 CS Argeșul Mihălești            37p
2 AS Singureni         36p
3 FC Bolintin Malu Spart        32p
4  AS Unirea Vînători 31p
5 CS Avîntul Florești        28 p
6 ACS Petrolul Roata19p
7 FC Bolintin Deal        18p
8 AS Iepurești                18p
9 AS  Inter Zorile         16p
10 CS ZmeiiI Ogrezeni         16p
11  AS Unirea Cosoba 14p
12AS Luceafărul Treistieni   7p
13 AS  Unirea Joița          5p
14 AS Viitorul Tîntava   4p
După disputarea sezonului regulat, primele 2 clasate din cele două serii vor juca în play-off, pentru desemnarea campioanei, care, în vară, va reprezenta judeţul la „barajul” pentru promovarea în Liga a 3-a.
În aceste condiţii, favorite la câştigarea titlului judeţean sunt Dunărea Giurgiu şi Argeșul Mihăilești, dar pretenţii va emite şi AS Singureni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.