Întrucât a rupt mâţa în paişpe de n-a mai putut, adică a făcut ÎN PNL Giurgiu un… drac, în toată perioada de când e preşedinte al organizaţiei judeţene, Marin Anton îşi cam face bagajele. Cel puţin aşa zic surse din partidul mai sus amintit.

Organizaţii PNL în judeţ? Ioc. Proiecte politice sustenabile? Varză, niciunul. Dezbateri constructive în partid sau în afara acestuia? Lipsă. Conferinţe de presă cu tema PNL? Draci. Evenimente? Nope. Ceva, orice? U.E….

Marin Anton, ca boss al PNL Giurgiu, se remarcă printr-un MARE, DAR MARE nimic făcut în, iată, aproape un an de când a pus ghearele pe organizaţie.

Acum, pe bune, în afară de a-i toca aşa ca surda pe mormânt pe Bădălău şi Mina şi a pune în funcţii politice nişte no-name tupeişti, dar fără vreun talent politic cât de mic, ce-a făcut Marin Anton pentru PNL Giurgiu, pentru partid în general, pentru judeţul ăsta? Ce?

Exact.

Debarcarea domniei sale ar fi, evident, cerută cu subiect şi predicat de la centru(şi nu ar fi singura!) Pe bună dreptate şi ţinând cont inclusiv de declaraţiile sale cam… foarte anti-Ludovic Orban, cu mai multe ocazii, public sau pe la spate.

Acum, fără exagerare, PNL Giurgiu, sub domnia lu’ Anton a bătut recordul la clipele de moarte clinică.

… Să-l ierte… Amin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.