Deputatul giurgiuvean Cristina Elena Dinu, secretar al Comisiei pentru Sănătate şi Familie, a postat, recent, două mesaje pe pagina sa de Facebook, referitoare la şedinţa de ieri a Comisiei.

„Fără impozite pentru spaţiile în care medicii de familie îşi desfăşoară activitatea!

Astăzi, la şedinţa Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor, am propus şi adoptat un amendament la proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 90/2017 privind unele măsuri fiscal-bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea unor termene.

Acest amendament prevede, astfel, scutirea de impozit pentru spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea medicii de familie. Am susţinut acest amendament care, cu siguranţă, vine în sprijinul colegilor mei medici de familie din toată ţara!”, a scris Dinu.

De asemenea, parlamentarul social-democrat giurgiuvean a notat, în această dimineaţă, că tot în şedinţa de ieri au fost aprobate unele amendamente propuse de Federaţia Sindicală „Ambulanţa”.

„Tot în şedinţa de ieri a Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor, am susţinut propunerile Federaţiei Naţionale Sindicale “Ambulanţa” din România pe care ni le-am asumat ca şi amendamente. Acestea vizează:

-achiziţiile de ambulanţe de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului de Interne, din bugetul de stat şi fonduri europene;

-exceptarea serviciilor publice de ambulanţă de la blocarea posturilor vacante pentru a nu pune în pericol activitatea din sistemul de urgenţă;

-acordarea indemnizaţiei de hrană personalului din sistemul sanitar care a beneficiat de tichete de masă”, a scris Cristina Elena Dinu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.