Reprezentanţii social-democraţilor giurgiuveni s-au reunit, vineri, 2 martie, la Conferinţa Judeţeană a PSD Giurgiu, eveniment desfăşurat la Ateneul „Nicolae Bălănescu”.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

(mai multe imagini găsiţi pe pagina noastră de Facebook, https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2083261248624475.1073741877.1869080486709220&type=3&notif_id=1520000991177922&notif_t=page_post_reaction&ref=notif)

Pe ordinea de zi, alături de prezentarea rapoartelor anuale cu privire la activitatea PSD Giurgiu, au fost stabiliţi cei care vor face parte din delegaţia PSD Giurgiu la Congresul din 10 martie. De asemenea, au fost adoptate o rezoluţie de susţinere a preşedintelui Liviu Dragnea, dar şi mai multe propuneri de modificare a statutului partidului.

Vă invităm să citiţi, în rândurile ce urmează, textul rezoluţiei adoptate cu unanimitate de voturi:

” ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ A PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT GIURGIU ÎȘI      AFIRMĂ SUSȚINEREA PENTRU PREȘEDINTELE PARTIDULUI, LIVIU DRAGNEA

Membrii Consiliului Executiv Județean al PSD au votat, în unanimitate, vineri, 2.03.2018, o Rezoluție prin care filiala PSD Giurgiu își declară susținerea pentru președintele partidului, domnul Liviu Dragnea.

Prin această Rezoluție ne arătăm sprijinul pentru președintele partidului, singurul președinte votat de 435.172 de social democrați din țară și din străinătate, ceea ce înseamnă peste 80% din membrii PSD.

În urma acestui vot, în 2016, Liviu Dragnea a primit un mandat pentru patru ani.

Argumentele care au stat la baza adoptării acestei rezoluții sunt legate de experiența politică și organizatorică a domnului Liviu Dragnea, de rezultatele istorice obținute de partidul nostru la ultimele scrutinuri electorale.

Având în vedere presiunile extraordinar de mari la care este supusă guvernarea PSD, considerăm că președintele Liviu Dragnea este cel care poate asigura un climat de stabilitate și unitate în partid și poate garanta îndeplinirea obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare.

Avem convingerea că, atâta timp cât partidul va avea o conducere puternică și o echipă unită, Paridul Social Democrat va ava forța să desfățoare o activitate politică şi o Guvernare performantă„.

Totodată, Conferinţa Judeţeană Extraordinară din data de 2 martie 2018 adoptă următoarele propuneri de modificare a Statutului partidului:

„Durata vechimii în partid necesară pentru ocuparea funcţiilor de conducere, atât la nivelul organizaţiilor municipale cât şi judeţene, să fie de minimum 3 ani pentru membrii de partid şi de 5 ani pentru cei care sunt veniţi din alte partide.

Considerăm că această modificare este necesară pentru a elimina oportunismul, de a acorda timpul necesar membrilor de partid care îşi doresc o funcţie de conducere de a-şi demonstra loialitatea faţă de partid, bunele lor intenţii în ceea ce priveşte autoritatea pe care astfel de funcţii o dau.

În acest fel, se va asigura un climat de linişte în cadrul organizaţiilor, iar nou veniţii vor avea posibilitate de a se acomoda cu viaţa de partid şi de colectiv”.

FOTO: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.