La sediul Federației Române de Fotbal a avut loc miercuri,28 februarie, tragerea la sorți a meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3, ediţia 2018-2019. Tragerea la sorţi s-a făcut la nivelul judeţelor deoarece, în lupta pentru locul I, în majoritatea campionatelor de Liga a IV-a sunt angrenate mai multe formaţii.

Pentru prima dată, împerecherile s-au făcut după alte criterii. Astfel, înainte de tragerea la sorţi s-au stabilit şapte regiuni, toate însumând 42 de echipe. După cum știți, Giurgiu a făcut parte din regiunea a 7-a, alături de judeţele Prahova, Ialomița, Călărași,București, Ilfov

Astfel, campioana Ligii a IV- a a județului Giurgiu va da piept cu învingătoarea Ligii IV București, care se va alege dintre marile rivale CSA Steaua și Academia Rapid,

În Giurgiu sunt două serii, Sud și Nord.
În Seria Sud, lider este CSM Dunărea Giurgiu, care se vrea continuatoarea vechii echipe a orașului, în timp ce, în Seria Nord, lider e Argeșul Mihăilești. Învingătoarele celor două serii se vor întâlni între ele pentru a stabili campiona județului și, totodată, participanta la barajul pentru Liga 3.
Pe 16 iunie 2018 (ora 18:00, turul) şi 23 iunie 2018 (ora 17:30, returul), cele 42 de campioane judeţene vor juca pentru 21 de locuri promovabile în Liga 3. Meciurile de baraj se dispută în sistem eliminatoriu, tur-retur, pe terenul fiecărei echipe.
CSA Steaua e lider în Liga 4 București, cu 38 de puncte, urmată de Academia Rapid, cu 35 de puncte. Primii au numai tineri, în timp ce giuleștenii și-au pus toate legendele la muncă: Pancu, Daniel Niculae, Maftei, chiar și I. Voicu.
Campioana judeţului Ialomița va juca barajul de promovare în Liga a III-a împotriva campioanei judeţului Ilfov, iar echipa de pe primul loc din judeţul  Călărași va juca împortiva campioanei judeţului Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.