Polițiștii giurgiuveni au confiscat material lemnos estimat la 2.700 de lei, pentru care s-a prezentat un aviz de expediție cu perioada de valabilitate expirată.

Marți 27 februarie a.c. , polițiștii  din cadrul Postului de Poliție Roata de Jos, însoțiți de lucrători de la Ocolul Silvic Bolintin Vale, județul Giurgiu, au desfășurat o activitate, pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Pe timpul desfășurării activității, au oprit în trafic pe Drumul Județean  611, pe raza localității Roata de Jos, județul Giurgiu, o autoutilitară, condusă de  o persoană  de 38 de ani,  domiciliată în comuna Hodac,  județul Mureș.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoutilitara era încărcată cu material lemnos (cherestea din materiale rășinoase), pentru care conducătorul auto a prezentat un aviz de expediție ce avea termenul de valabilitate expirat.

S-a dispus confiscarea materialului lemnos, în valoare de aproximativ 2.700 de lei, care a fost lăsat în custodia unei societăți comerciale, totodată polițiștii constatând că în avizul de expediție era trecută o cantitate mai mică, față de cea transportată.

S-a luat măsura sancționării contravenționale față de conducătorul auto conform legii silvice cu 3.000 de lei.

Poliţia Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.