Finala Cupei de iarnă la fotbal în sală s-a desfășurat duminică, 18 februarie, în Sala Polivalentă din Giurgiu, cu începere de la ora 11.00.

Faze de joc spectaculoase, goluri fluviu şi suporteri pătimaşi, într-o atmosferă dominată de fairplay, au fost ingredientele ultimei zile la „Cupa De Iarnă”.
Competiţia a fost organizată de a Asociaţia Judeţeană de fotbal cu sprijinul PRO Giurgiu și Primăria municipiului Giurgiu.
La finala mică disputată duminică în Sala Sporturilor de pe malul Dunării au intrat în teren jucătoarii de la PRO Giurgiu și Energia Remuș. După un joc echilibrat giurgiuvenii au obținut victoria cu scorul de 4-3, intrînd în posesia medalilor de bronz.
În finala mare, AS Singureni( foto ) a avut un meci dificil împotriva celor de la AS Iepureștii. După două reprize tensionate, fotbaliștii de la Singureni, pregătiți de Dănuț Lupu și Marian Pătuleanu, și-au adjudecat victoria cu un scor de 2 la 1, obținând medalile de aur și, totodată, câştigarea competiției.
Fotbaliștii de la Singureni au avut un parcurs foarte bun în turneu si au emis în mod corect sperante la titl .
Prin urmare, „Cupa de Iarnă” la fotbal în sală 2018 merge la Singureni. Felicitari campionilor!
Evidentiem în mod special organizarea buna a turneului final de ctre organizatori care, la finalul competiției au oferit echipament sportiv, cupe mingii și diplome participanților.
CLASAMENT FINAL
AS Singureni – locul I
AS Iepurești – locul II
ACS Pro Giurgiu – locul III
Energia Remuș – locul IV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.