În perioada 15.02.2018 –16.02.2018, subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 11 situații de urgență, astfel: – 7 intervenții ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical.
În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme. -1 intervenţie-inundaţie şcoală- localitatea Colibaşi; -1 intervenţie- asigurare măsuri PSI accident rutier- localitatea Bolintin Vale; -1 intervenţie- salvări animale – municipiul Giurgiu; -1 intervenţie- vagon deraiat- municipiul Giurgiu.
În data de 15.02.2018, ora 09:16, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Colibaşi pentru evacuarea apei din curtea şcolii. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Gărzii de Intervenţie Colibaşi. Pompierii au acționat pentru degajarea apei acumulate pe o suprafaţă de cca. 150 mp.
În data de 15.02.2018, ora 11:07, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Bolintin Vale pentru asigurarea măsurilor PSI în cazul producerii unui accident rutier. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Detaşamentului de pompieri Bolintin Deal. La sosirea echipajului de pompieri, autoturismul implicat în accident se afla răsturant pe partea carosabilă. Pompierii au asigurat zona și au acționat pentru sablarea carosabilului.
În data de 15.02.2018, ora 14:13, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru salvarea unui câine căzut într-o canalizare. Pompierii au acționat pentru scoaterea în siguranță a patrupedului. În data de 15.02.2018, ora 16:33, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru repunerea pe șine a unui vagon deraiat.
 Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.