Preşedintele executiv al PSD central, senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău, a participat joi, 15 februarie, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu. El a fost întrebat, firesc, de jurnalişti care este situaţia sa în partid, la nivel central, după toate discuţiile apărute în presă cu privire la o aşa-zise tensiuni între el şi Liviu Dragnea.

„Sunt în politică de 28 de ani. Nu pot să spun că am devenit mai înţelept, dar mai reţinut, da. Vă referiţi la vestitul document(scrisoarea, n.r.), care a fost unul destul de <<light>> politic vorbind şi la care au lucrat mai multe persoane. În document se vorbea şi despre un Congres care, iată, va fi organizat, a fost un document intern care a născut, în opinia mea, o idee în partid. Liviu Dragnea este preşedintele partidului, lucrăm împreună, aşa cum aţi şi observat(…) Regret perioada când eram preşedinte aici, la Giurgiu, pentru că era mai simplu. La Bucureşti, la nivel naţional, sunt mai mari problemele şi provocările”, a spus Bădălău.

Senatorul giurgiuvean a spus că cea mai mare provocare este per ansamblu pentru PSD care, iată, doreşte să ducă la îndeplinire toate promisiunile făcute în campania pentru parlamentare. „PSD este un partid solid, stăm foarte bine în sondaje şi avem multe măsuri aplicate, dar şi viitoare. Am promis să îndreptăm răul făcut de alţii în România şi asta facem!”, a subliniat Niculae Bădălău.

Întrebat dacă mai doreşte să fie preşedinte executiv al PSD central, giurgiuveanul a spus că în procent de 51% nu şi a declarat că, indiferent de ce se va întâmpla la centru, el se va ocupa mai mult de PSD Giurgiu.

„Acum, de ce au dedus unii din presă că eu m-am certat cu Dragnea nu am înţeles. Mă gândesc dacă mai candidez pentru funcţia de preşedinte executiv, e destul de interesantă provocarea, PSD e un partid solid, stăm foarte bine în sondaje, avem o guvernare bună. (…) 51 la sută aş înclina să nu mai candidez, ţinând cont de vârstă, am 57 de ani. Eu am primit o încredere de la colegi, am făcut parte din echipa de campanie care a condus campania pentru parlamentare şi am avut rezultate”, a zis Bădălău

Într-un articol viitor vă vom spune şi ce a declarat Niculae Bădălău despre deputaţii Alexandru Andrei şi Răzvan Cuc, despre funcţiile de miniştri- dacă au şi câtă importanţă au efectiv pentru giurgiuveni, dar vă vom prezenta şi declaraţiile sale despre atacurile adversarilor politici de la PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.