Peste 20 de angajatori din diverse domenii de activitate și-au prezentat astăzi oferta de joburi în cadrul Târgului de joburi organizat de Crucea Rosie Giurgiu la sediul Centrului Regional de Resurse pentru Ocuparea Forței de Muncă din incinta Hotelului Vlașca.

Oferta a cuprins 70 de joburi în domenii precum confecții, construcții, prestări de servicii, comerț, agricol, asigurări și s-a soldat cu două angajări pe loc, programări pentru interviuri și CV-uri depuse.

În rândul angajatorilor s-au aflat și patru firme din Bulgaria. Alături de angajatori, la eveniment au fost prezenți reprezentanţi ai Crucii Roşii Giurgiu, Primăriei, Prefecturii, Consiliului Judeţean şi al Inspectoratului Şcolar, dar și peste 200 de vizitatori.


Târgul de joburi a fost organizat în cadrul unui proiect european – „Intervenții integrate pentru ocuparea forței de muncă în regiunea de cooperare transfrontalieră, Giurgiu – Ruse”, în cadrul programului INTERREG V – A ROMÂNIA – BULGARIA, Axa prioritară 4: O regiune calificată și incluzivă; Obiectivul specific 4.1: Încurajarea integrării zonei transfrontaliere în ceea ce privește ocuparea și mobilitatea forței de muncă; COD PROIECT 16.4.2.036 și a avut drept scop conexiunea pe piața locală a locurilor de muncă dintre angajatori și posibili angajați.

Sursă: Facebook Crucea Roşie Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.