Polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Rurală Bolintin Vale efectuează cercetări față de un bărbat, de 32 de ani, care nu a respectat ordinul de protecție emis de Instanța de Judecată.

O femeie, în vârstă de 32 ani din localitatea Săbăreni, județul Giurgiu, s-a adresat Instanței de Judecată, pentru emiterea unui ordin de protecție, urmare a amenințărilor primite de la concubinul său, de 32 de ani din aceiași localitate.

Întrucât în cauză au fost constatate încălcări repetate ale ordinului de protecție față de persoana amenințată, polițiști au întocmit trei dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de “nepăstrarea distanței minime față de victimă”.

Din verificări a reieșit faptul că bărbatul cercetat de polițiști, a încercat în repetate rânduri să ia legătura cu victima, respectiv în două situații prin intermediul telefonului iar într-o altă situație prin crearea unui cont fals pe o aplicație de socializare.

Având în vedere faptul că bărbatul a încălcat în mai multe rânduri ordinul de protecție emis de către Judecătoria Bolintin Vale, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Bolintin Vale, au emis ordonanță de reținere pe 24 de ore, fiind înștiințat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Poliţia Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.