După plecarea forţată din CJ Giurgiu a arestatului la domiciliu pentru cămătărie, nea Boerescu(PNL), în locul guriţei boierimii sale rămăsese haiosul Nicuşor Iacob, zis şi : NE ABŢINEM LA URGENŢELE VOASTRE! 

Numai că Iacob, nevorbit şi cam înfometat, făcea mai rău chiar şi decât Buduru, hai, cam cum reuşea Ionel Dinu la Consiliul Local, dar parcă niciunul nu-l bate pe Nicuşor, zău!

Doar legea, iată.

Azi, l-am găsit aşezat cuminte, la şedinţa extraordinară a CJ Giurgiu, în spatele colegilor consilieri judeţeni ai PNL- unii cu vechime considerabilă în partid-, deci exact acolo unde îi  este locul.

Nu mai râdeţi! Nicuşor Iacob a bătut şi el ceva, în sfârşit! Recordul la numărul de zile în care fuse şi el şefuţ. Din cauza unei presupuse şmecherii ce s-ar fi petrecut pe la Ogrezeni, unde a fost consilier local, Prefectura Giurgiu, atacând în contencios-administrativ o hotărâre în cauză, l-a trimis un pic acasă. Aşa, ca să se hotărască treburile, înţeleg. La fel şi Instanţa.

Şi Nicuşor acasă va rămâne, până când magistraţii vor decide ce şi cum. Cât şi unde.

Mă, dar cu câtă ură a ieşit el din şedinţa de azi, blestemând şi invocând nu ştiu ce „divinitate”. Cred că îl striga pe Anton, că altcineva sigur nu-l ia în seamă.

Iar preşedintele Marian Mina, cu diplomaţie ca întotdeauna, i-a netezit puţin calea spre ieşire, urându-i un sincer drum bun, cu Dumnezeu înainte.

„Vaya con Dios” i-a zis mai exact, asta ca să fie pe înţelesul telenoveliştilor ăstora de la PNL Giurgiu.

Pac-pac!

Sursă foto: Giurgiu pe Surse

P.S.: Şi cât de civilizat s-a desfăşurat şedinţa CJ, după plecarea sa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.