Pe cuvântul meu, a tunat şi i-a adunat la PNL Giurgiu! Acum, chiar mai rău decât a fost vreodată! Uitaţi-vă cu atenţie: de la şef, şefuţ, şefuţă şi până la turbaţii de pe Facebook care le pupă poalele, în timp ce scuipă cu zgomot pe gardul celorlalţi. Cu fustele săltate până în dreptul amigdalelor şi oricând dispuşi să schimbe locul de pupat, respectiv de scuipat. Între ele.

Azi, la conferinţa PNL Giurgiu s-a rescris o variantă scabroasă a Mizerabililor. Cât mai… la propriu cu putinţă. Hâhâind şi rânjind, ca un scremut şi foarte mic „Băsescu de Giurgiu”, Anton şi-a asmuţit apogeul propriei uri, dar mai ales noaptea minţii unora de lângă el, şi-au sărit în turmă la beregata adversarilor.

Întrucât, anterior, au realizat, îndrăciţi, că muşcăturile lor politice otrăvite n-au efect, şi-au înfipt colţii, prin spate, jignind familia lui Niculae Bădălău, respectiv a lui Marian Mina.

Nu mi-a mai fost dat să aud aşa ceva din gura vreunui politician, într-o conferinţă de presă, aici, la Giurgiu, şi, dacă veţi viziona filmarea, veţi înţelege inclusiv de ce nu pot fi reproduse jignirile respective.

Marin Anton a scuipat turbat peste familia lui Bădălău, exact ca o mahalagioaică de top, urmat de Ionel Dinu care a scuipat, cum văzut la şefu’,  peste familia lui Marian Mina.

Doamne, nu ştiu cine v-a învăţat, dar aşa ceva este de neiertat de oamenii de bun simţ din acest oraş!

Uneori, PNL-işti, sunt aproape sigură că fiecare act, gest, cuvânt pe care le trosniţi public sunt intenţionat făcute pentru autodistrugere, de parcă aţi avea, aşa, ataşat pe creier un dispozitiv controlat de cine ştie cine… Alteori, realizez că, pur şi simplu, atât puteţi!

Revenind, ca politician să te cobori într-atât încât să ataci familia adversarului, e clar că sunt efecte ale disperării, lipsei de bună creştere, a lipsei de caracter şi îi las pe giurgiuveni să continue.

Mai mult, aştept răspunsurile lor pe pagina noastră de Facebook, dar şi aici, pe site!

Altfel, sincer vă spun, chiar dacă atenţie prea mare nu merită cei doi, să fie daţi în judecată- îmi doresc din suflet-, da!

 

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.