Pentru că e evident că nu le ajunge conferinţa de presă de la partid(când Anton le dă coate să tacă ei ca să vorbească el), mai micuţii din PNL profită şi ei cum şi când pot de camerele de luat vedere, în şedinţele Consiliului Judeţean.

A recunoscut-o chiar Nicuşor Iacob(foto jos), acest „boss” al consilierilor PNL, acest complet nereuşit „înlocuitor” al altor guralivi de dreapta… precum Boerescu (reţinut cu forţa p’acas’, cu treburi de cercetare în caz de cămătărie). Nu credeam să ajung să zic asta, dar nenea ăla măcar avea vreo două cuvinte în plus în vocabular şi păreau cu sens circa 5% dintre propoziţiile sale.

E, pardon, mă scuzaţi, cu sens a grăit, azi, în sfârşit, şi Nicuşor, fo 5 secunde când, întrebat de ce fac PNL-iştii atâta gălăgie şi ridică probleme politice într-o şedinţă ce are legătură strict cu CJ Giurgiu, băiatul s-a scăpat: Păi, e presa aici…

Aaaaaa, au exclamat şi unii şi alţii, iar consilierul PSD Mirelea Delea a şi punctat: Acum a aflat toată lumea de ce faceţi circ! 

Frecţie la picior de lemn, pe cuvânt! Eu vă garantez că, în afară de a se înfiera PNL-iştii unii pe alţii întru chipul şi asemănarea şefilor, pe giurgiuveni doar îi scot din pepeni cu atitudinea lor absolut neconstructivă pentru judeţ.

Eu vă tot provoc, punem pariu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.