Joi, 1 februarie, la ora 17,00, Teatrul „Tudor Vianu” își deschide porțile pentru toți cei interesați să cunoască, la propriu și la figurat, culisele producerii și reprezentării unui spectacol de teatru. Gazdă primitoare și ghid va fi chiar managerul instituției, actorul și regizorul Cosmin Crețu.

Deja și-au anunțat intenția de a descoperi tainele unei instituții de spectacole două clase de elevi ai Școlii Gimnaziale „Acad. Marin Voiculescu”, însoțiți de doamnele profesoare Alina Mustățeanu și Iuliana Tănase.

Ce este o rivaltă, ori un pantalon sau o mascatură, dar sufita? Cum se produc decorurile, ce este recuzita, cine comandă luminile și lasă muzica să inunde sala? Unde se îmbracă și se machiază actorii înainte să intre în scenă? Cât de mare este magazia de costume și cât de diverse sunt personajele care ar putea să poarte aceste costume? Ce… cine… cum…

Răspunsurile îi așteaptă pe cei curioși, pe cei care visează să devină parte din lumea magică a teatrului, pe cei care iubesc teatrul. Așa, pur și simplu.

Teatrul „Tudor Vianu” și Cosmin Crețu vă dau, deci, întâlnire în prima zi de februarie, la ora 17,00. Fiți punctuali, bate gongul!

 

Teatrul „Tudor Vianu”

 

Giurgiu, 29 ianuarie 2018

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.