Ateneul „Nicolae Bălănescu” a găzduit, marţi, 23 ianuarie, prezentarea activităţii desfăşurate anul trecut de către jandarmii giurgiuveni.

La eveniment au fost invitaţi şi şefii instituţiilor cu care Jandarmeria Giurgiu colaborează.

„Este o onoare pentru mine să mă aflu în mijlocul dumneavoastră. Vă felicit pentru profesionalismul de care daţi dovadă în activitatea desfăşurată. În judeţul şi municipiul Giurgiu este asigurat climatul de linişte, iar acesta este şi meritul dumneavoastră. Remarc şi buna colaborare pe care am avut-o şi o avem. De asemenea, vă asigur de tot sprijinul de care aveţi nevoie, vă mulţumesc şi vă doresc să aveţi un an nou plin de realizări”, le-a transmis jandarmilor giurgiuveni, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

A luat cuvântul şi primarul Nicolae Barbu care a transmis mulţumiri Jandarmeriei din partea giurgiuvenilor pe care îi reprezintă.

„Vă transmit felicitări şi mulţumiri pentru întreaga dumneavoastră activitate. Giurgiu, nici ca judeţ şi nici ca municipiu, nu se caracterizează printr-un grad ridicat de infracţionalitate. Însă, misiunea dumneavoastră nu este deloc uşoară, avem frontiera, ne confruntăm cu probleme de imigraţie, să nu uităm de evenimentele sportive. Toate acestea v-au pus şi în 2017 la încarecare, dar v-aţi dovedit din nou profesionalismul. Prin modul cum v-aţi îndeplinit activitatea, aţi făcut cinste ţinutei şi gradelor militare”, a subliniat Barbu.

Mulţumiri şi felicitări le-a adresat jandarmilor giurgiuveni şi prefectul Lavinia Crişu.

„De asemenea, vă felicit pentru implicarea dumneavoastră în toate acţiunile comune pe care le-am avut. Sunt mândră că sunt colegă cu dumneavoastră şi îndrăznesc să cred că suntem o familie, că am reuşit acest lucru, noi, toţi cei din MAI, în acest judeţ”, a declarat Crişu.

La rândul său, preşedintele ATOP, Cristian Ştenghel, a declarat: „În calitate de preşedinte al ATOP, vă adresez mulţumiri pentru modul în care aţi rezolvat problemele specifice, dar şi pentru împlicarea în activitatea de prevenţie, prevenire şi ordine publică, având ca efect îmbunătăţirea siguranţei cetăţeanului. Vă mulţumesc şi pentru buna colaborare interinstituţional[. Vă doresc un an mai bun şi succes în 2018!”

Vom reveni cu informaţii despre bilanţul activităţii Jandarmeriei Giurgiu pe 2017, în perioada următoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.