Jandarmii giurgiuveni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării primei ediții a Cupei de Iarnă, competiție de fotbal în sală organizată de Asociația Județeană de Fotbal. Meciurile se vor disputa în perioada 21 ianuarie – 18 februarie în sala polivalentă din municipiul Giurgiu, în weekend.

Astfel, duminică, 21 ianuarie a.c., începând cu ora 10.00, jandarmii vor fi prezenți la meciurile de debut și vor asigura măsurile de ordine publică, astfel încât competiția să se desfășoare în siguranță și în spirit de fair-play.

Pe această cale, reamintim că în incinta sălii este interzis consumul băuturilor alcoolice sau pătrunderea în stare vădită de beţie, fără documente de acces sau prin încălcarea normelor legale stabilite de organizator. De asemenea este interzisă introducerea inscripţiilor, pancartelor, bannerelor, afişelor, steagurilor sau a altor suporturi ce conţin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu un conţinut obscen sau care incită la violență, ură rasială, discriminare.

Persoanele care vor participa la acest eveniment sportiv sunt sfătuite să aibă un comportament civilizat, să respecte regulile stabilite de organizator și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul- Jandarmeria Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.