Atunci când e vorba despre acuzații de luare de mită, cămătărie, trafic de influență, incompatibilitate și așa mai departe, băi, niciunul, dar niciunul de la PNL Giurgiu nu se grăbește să trimită drepturi la replică sau comunicate de presă.

E, cum te iei de atitudinea lor complet aiuritoare din Consiliul Județean sau Local Giurgiu, cum încep să se smiorcăie pe toate paginile lor de Facebook, trimit drepturi la replică și comunicate de presă fără cap, coadă și fără noimă: că ei, de fapt, sunt minunați și sinceri și-i iubesc pe giurgiuveni, că abținerea nu e împotrivă(vă mai spun o dată, TOT VOT NEGATIV E, iar la proiectele de patrimoniu, abținerea poate influența aprobarea sau nu a acestora), că e un vot împotriva lui Mina(?) care este un ”arogant”, că câr că mâr!

Mă opresc puțin la acest aspect și vă reamintesc, pe(d)neliști giurgiuveni, faptul că ați fost trimiși în Consiliul Județean ca să votați NU împotriva președintelui, a vicepreședinților, a consilierilor, a PSD, ALDE sau a cui mai vreți voi, ci sunteți acolo pentru a reprezenta interesele giurgiuvenilor! Pe care nu-i interesează ”sensibilitatea” voastră și lacrimile de crocodili șireți când spuneți că Mina nu… vă ia în brațe și nu vă pupă.

Nici el nu e acolo ca să vă gâdile pe voi, ci a fost ales să facă Spitalul, să facă drumuri și rețele de apă și canalizare, să facă Teatrul și Bibilioteca, Muzeul și să aibă grijă de beneficiarii sistemului de protecție socială.

Pricepeți?

Asta ar trebui să vă preocupe și pe voi, consilieri județeni ai PNL Giurgiu! Nu ce-l roade pe șeful vostru, Marin Anton, trimis în judecată pentru luare de mită și care deplânge, în conferințe de presă, activitatea slabă din PNL Giurgiu. Care, i-auziți tupeu, este cauzată și de lipsa funcțiilor pe care NU ARE să le dea celor care ar veni…

Frateeee, știm! Matale, când vii la Putere, schimbi tot începând cu femeia de serviciu, ne amintim declarațiile, dar cât tupeu să ai să declari pe față că, de fapt, ai pune oameni în funcții, dar că, ce să vezi, acum, nefiind la putere… nu poți? Și apoi să vii să critici alte partide că nu știu ce oameni pe nu știu unde au pus? Pe bune?

Noroc și cu Nicușor Iacob că ne mai distrează cu ideile sale care, nici în scris, deși atunci ai timp să le buchisești, nu sună mai… logic decât cele de la microfon. Că așa înțelege el să fie ”lider” de grup. Să ia cuvântul la orice proiect, nu contează ce zice, să zică.

Nicușor a dat un fel de drept la replică pe care nu am reușit să-l citesc literă cu literă, dar, cred că știe și el că… orice ar spune acum, indiferent dacă se pocăiește ori zice că la ședință era după somn sau face vreun tratament cu pastile străine, tot Noi ne abținem la urgențele voastre! îi va rămâne porecla! Clar!

În atare condiții, eu aș interzice apelativul ”lider” de grup al consilierilor județeni ai PNL Giurgiu în cazul domnului Iacob. Că e ditamai… blasfemia din punct de vedere politico-administrativ, parol!

A, și mai era o chestie pe care voiam să o spun, în final: dacă tot considerați că suntem ”fițuici” electronice, cum ne-a numit Florian Velicu(PNL), de ce vă ustură până-n drept la replică și-n comunicat de presă vorbele noastre? E? Hai, lăsați, nu e nevoie, că știm deja!

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.