Și primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a luat atitudine, public, față de votul negativ dat azi, în CJ Giurgiu, de către PNL-iști la un proiect vizând reabilitarea și modernizarea Spitalului Județean de Urgență Giurgiu.

”Constat cu tristețe și mâhnire că povestea petrecută în Consiliul Local, in urma cu circa 2 ani, atunci când alesii locali PNL se opuneau modernizarii orasului (proiecte parcări, locuri de joacă, terenuri de sport), se repetă astazi, in administrația judetului.

De această dată este vorba despre o problemă extrem de importantă și delicată, sănatatea giurgiuvenilor, binele comunitatii pentru care acești consilieri au depus jurământ. Sa te opui modernizarii Spitalului Judetean este o decizie condamnabilă și poate că și acești consilieri PNL de la județ ar merita să se afle pe o listă a rușinii, așa cum cineva a avut inspirația sa facă in urma cu 2 ani.

I-aș întreba pe Georgeta Mihut, Florian Velicu, Daniela Neagu, Emil Epure, Nicușor Iacob și Radu Marius Ionuț de ce nu le dau șansa giurgiuvenilor sa beneficieze de servicii de calitate in spital, așa cum ar avea posibilitatea după ani de zile în care nu s-a investit, deși PNL a deținut conducerea CJ? Ce să înțelegem din atitudinea acestor consilieri? Ce ar trebui să inteleaga giurgiuvenii care acum privesc cu dispreț si dezgust?”, a scris Barbu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.