Preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Giurgiu, Marian Mina, condamnă ferm atitudinea consilierilor judeţeni ai PNL din şedinţele CJ Giurgiu, transmit reprezentanţii CJ Giurgiu.

Ca de aproape fiecare dată, şi în şedinţa extraordinară de azi, reprezentanţii PNL Giurgiu s-au abţinut la cele două proiecte deosebit de importante, unul vizând reabilitarea şi modernizarea Spitalului Judeţean Giurgiu, celălalt- dotarea Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu şi a Direcţiei Judeţene de Transport, proiect în parteneriat cu vecinii bulgari.

„În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, condamn ferm atitudinea consilierilor PNL şi faptul că se abţin la proiecte atât de importante, adică dau un vot negativ. Acest lucru arată, de fapt, că se opun dezvoltării acestui judeţ!

În plus, justificările votului lor frizează uneori ridicolul, şi, cel mai des, dumnealor ignoră absolut toate explicaţiile specialiştilor şi îi jignesc pe cei care cunosc administraţie. Consider că nu este normal ca liberalii să pună în aplicare, în Consiliul Judeţean, exclusiv nişte decizii politice impuse de către şeful lor de la partid!

Giurgiuvenii i-au trimis acolo ca să pună umărul la dezvoltarea judeţului şi ei au depus un jurământ în acest sens. Dumnealor, însă, nu fac altceva decât să îşi bată joc de cetăţeni!”, declară preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.