Conducătorul unui atelaj hipo a fost rănit în urma unui accident produs de conducătorul unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabil acoperit cu zăpadă.

Marți, 16 ianuarie a.c., un bărbat, de 44 de ani, din comuna Mihai Bravu, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă în comuna Mihai Bravu, județul Giurgiu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum (carosabil acoperit cu zăpadă) și a intrat în coliziune cu un atelaj hipo care circula, având aceeași direcție de deplasare.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului atelajului hipo, un bărbat de 31 ani, din Giurgiu,  care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și nu se afla sub influența alcoolului, iar în cazul conducătorului de atelaj hipo s-a stabilit o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ACCIDENT RUTIER, SOLDAT CU O VICTIMĂ

O minoră din localitatea Ghimpați a fost accidentată în timp traversa prin loc nemarcat și fără să se asigure.

Marți, 16 ianuarie a.c., în jurul orei 08.10, în localitatea Ghimpați, județul Giurgiu, pe Drumul National 6, un bărbat de 43 ani, din comuna Poroschia, județul  Teleorman, în timp ce conducea un autoturism a accidentat o minoră, de 11 ani, din comuna Ghimpați, județul Giurgiu, care s-a angajat în traversarea Drumului Național 6, prin loc nemarcat și fără să se asigure.  

Victima a fost transportată la Spitalul Marie Curie București, pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero alcool în aerul expirat.

Polițiștii rutieri au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ACCIDENT RUTIER PRODUS PE FONDUL NEADAPTĂRII VITEZEI

O conducătoare auto a fost rănită ușor, în urma unui accident produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Marți, 16 ianuarie a.c., în jurul orei 13.00, o tânără de 29 ani, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 601, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu zăpadă și într-o curbă ușoară la dreapta, a părăsit partea carosabilă  intrând într-un șanț.

În urma accidentului a rezultat rănirea  conducătoarei auto, care a fost transportată la Spitalul Municipal București, în vederea acordării de îngrijiri medicale și efectuării de investigații.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Politia Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.