Mesajele de susținere au fost postate, în urmă cu câteva momente, pe Facebook.

Senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău, președinte executiv al PSD central:

”Mă bucur că vom avea un #premier cu o educație solidă, cu experiență în relația cu societatea civilă, care se pricepe foarte bine la administrația publică locală și județeană, fiind totodată atent aplecată asupra promovării României în UE!
O propunere pe care președintele nu are niciun motiv s-o refuze și care ne oferă garanția că programul de guvernare care ne-a asigurat succesul în alegeri va fi aplicat, că vom avea creștere economică sustenabilă, majorări de salarii și pensii, reduceri de taxe!
Mult succes!”

Președintele PSD Giurgiu, Marian Mina:

” Dincolo de calitățile care o recomandă pe Viorica Dăncilă pentru înalta demnitate de prim-ministru al Guvernului României merită reținut faptul că, atât ca deputat în Parlamentul European, pe listele PSD (două mandate) cât și ca Președinte al Organizației femeilor social-democrate a fost un interlocutor plin de solicitudine și un excelent profesionist!
Succes, Viorica Dancila!”

Deputatul Cristina Elena Dinu:

”Țara noastră ar putea avea, pentru prima oară în istorie, un prim-ministru femeie!

Nominalizarea doamnei Viorica Dăncilă de către colegii din Comitetul Executiv Național al PSD este, și în opinia mea, cea mai potrivită soluție pentru conducerea Guvernului României.

Viorica Dăncilă este un profesionist și sunt convinsă că va duce la îndeplinire cu succes Programul de Guvernare al PSD!”

Președintele OFSD Giurgiu, Crina Stoianovici:

”Cred in Omul Viorica Dancila ! Sper sa fie prima femeie prim ministru din Romania!
Cred pentru ca am cunoscut Omul demn si bun, Liderul pentru care echipa nu este o notiune formala , Profesionistul Viorica Dancila!
Felicitari !”

 

Aurelia Dobre- vicepreședinte OFSD central

”Felicitări , doamna Președinte Viorica Dăncilă ! Vă dorim din toată inima mult succes . Doamne ajută !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.