Președintele executiv al PSD central a fost prezent, astă-seară, la emisiunea moderată de Răzvan Dumitrescu.

Iată ce a postat senatorul giurgiuvean, pe pagina sa de Facebook, în urmă cu scurt timp. Sunt declarații făcute în timpul emisiunii de la Antena 3:

~Rolul meu în partid este unul de echilibru și de moderație. Am considerat că nu trebuie să ies public, pentru că rolul meu e să organizez. Avem comunicatori foarte buni, dar e loc de mai bine. Este un document de coeziune și de relansare politică a PSD. Lucrul ăsta mi l-am dorit.

Documentul l-am întocmit alături de consilierii mei, sfătuindu-mă cu domnul Adrian Năstase, tocmai pentru a contribui la dialogul în partid și la democratizarea internă.
Cred că Tudose a greșit anunțând public că nu mai poate lucra cu doamna ministru. Lucrurile trebuiau discutate în cadrul CEx și în cadrul Guvernului. Luam o hotărâre și mergeam mai departe.

Premierul are decizia vizavi de miniștri, dar trebuie să o comunice partidului și să luăm decizia. E clar că unul dintre ei trebuie să plece. Mâine vom discuta. Trebuie să ieșim din situația asta. Avem un conflict în guvernul generat de noi și trebuie să găsim o soluție să mergem mai departe~, a declarat Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.