O fotografie ce poate fi, desigur, trucată, a început să circule în spațiul public, fiind preluată ca atare de către unele ziare centrale. Am intrat și noi, cu atenție, în posesia acesteia și, pentru că merită o descriere pe măsura personajelor, iată:

Domn șăf, căutați o dovadă că nu vă aparține semnătura? E, uite, fotografia pare a fi făcută de paparazzi, costumați în bețivul satului sau în vreo oaie neagră, undeva, să zicem, în 2009, cel mai probabil în pauză de masă, pe când Marin era secretat de stat la Ministerul Transporturilor. Că unde să mănânci, dacă nu pe marginea autostrăzii, ca să te lauzi cu cei minus 2,3 kilometri înfăptuiți?

Ba mai mult, noi bănuim că ieșirea la iarbă verde cu pretena blondă s-ar fi petrecut, probabil, chiar în ziua în care Marin a chiulit de la serviciu și pretinde că altu’ ar fi semnat în locul lui docomentul doveditor că, știți voi, mită, 5,3 milioane de euro, una- alta, țaca-paca… Că prea are mușchii pe el ca un veritabil secretat de stat!

Gata, dovada! Să ne mulțumiți!

Iar doamna pare a fi o… Nuți. O, Nuți cea darnică și sexy și deschisă către orice e nou și bun!

Uite cu câtă dragoste față de necuvântătoare hrănește ea patrupedele! It doesn’t matter if your’ re black or white…

În timp ce bătrânica salivează neputincioasă. Dă-o dreaq, o să-i aducă niște pantofi cu toc, la momentul potrivit, când ninge!

Nici Marinică n-o ia în seamă pe vârstnică. Pentru că probabil știe că va veni, curând, din urmă, Mihnea cel #FăcătorDeArestLaDomiciliu. Să-i dea una(pâine)cu împrumut și să ia camionu’ înapoi. Că așa-i în cămătărie!

  • Fotografia pare a fi un trucaj-pamflet ce trebuie tratat ca atare… Imaginea a fost preluată de pe Internet.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.