Hotnews a publicat recent un articol despre creșterea veniturilor românilor în 2017. Astfel, conform sursei citate, veniturile medii lunare ale unei familii din România au ajuns în toamna anului trecut la 3.426 lei, cu 15% mai mari față de aceeași perioadă din 2016.

 Aşadar, transmit reprezentanţii PSD Giurgiu în acest context, chiar din primul an de guvernare, PSD și-a respectat promisiunea din campanie de a aduce mai mulți bani în buzunarele românilor, iar aceste creșteri vor continua și în anii următori. Creșterea economiei nu mai e doar pe hârtie, ci se regăsește și în portofelul românilor.

Conform datelor oficiale de la INS, veniturile nete medii lunare ale românilor au crescut cu 15% față de anul 2016, până la 3.426 pe familie și în medie la 1.308 pe membru de familie. În același timp, cheltuielile medii lunare au fost de circa 2.885 lei pe familie și 1.101 lei pe membru de familie.

În același timp, puterea reală de cumpărare a crescut cu circa 13% în 2017, față de finalul guvernării Cioloș.

 Totodată, Banca Mondială confirmă performanța economică a României

 Prestigioase instituții internaționale arată că România performează sub conducerea PSD-ALDE. Este un contrast violent între analiza externă și propovăduirile apocaliptice interne.

Banca Mondială, în ultimul său raport „Global Economic Prospects” anunță că: România va avea o creștere economică de 6,4% pe întreg anul 2017, mai mare cu 2 procente decât cea previzionată în iulie.

Evoluția performantă a României va conduce la ritmuri ridicate de avans economic și în următorii doi ani, pentru care Banca Mondială anticipează un PIB mai mare cu 4,5% – 2018 vs. 2017 și cu 4,1% – 2019 vs. 2018.

De reținut însă că și Banca Mondială a privit inițial cu scepticism programul de guvernare al PSD+ALDE, prognozând inițial o creștere modestă de 3,7%. Ulterior Banca Mondială și-a mai revizuit de trei ori estimarea: 4,4% la prima revizuire, 5,5% la a doua revizuire și 6,4% acum, la ultima revizuire.

Cu toate acestea Banca Mondială este prima instituție financiară internațională care se apropie de estimarea de aproape 7% a Institutului de Prognoză.

Odată-n plus, gogoașa ridicolului și a dezinformării partizane se topește ca untura-n tigaie, confruntată cu evidența și adevărul!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.