Să nu ziceți că nu v-am tot zis! 

Eu cred că ultima lopată plină cu pământ a fost aruncată, ieri, de DNA, în groapa PNL Giurgiu- săpată, culmea, pentru alții.

Pac-pac!

I-au trosnit ăștia una peste ochi lui Marin Anton(hai și-acu’ cu poligrafu’!), de i-au șters și ultima brumă de rânjet, disprețuit inclusiv de către cei mai mulți dintre ”ai săi”( iar acesta este un pariu pe care l-am câștigat deja).

Din… fericire, strict politic vorbind, ”injecția” cu ”antonină” în mușchii atrofiați ai PNL Giurgiu n-a durat mult, dar a durut bine. S-a simțit influența stimabilului în toți rărunchii. Mai ales în Consiliul Județean și în cel Municipal, unde unii consilieri, apreciați de altfel de către comunitate, și-au dat în petic, după chipul și asemănarea boss-ului. Bine, bine, Anton o trece(?), dar păcatele rămân.

N-am insinuat nimic, ferea’. Doar că mi s-ar părea onorabil să vedem o demisie de onoare ori de mândrie sau una de bărbat, cum vreți…, din funcția de președinte al PNL Giurgiu. Păi nu?

Mi-e greu să cred, credeți-mă iar pe cuvânt!, dar, oricum, atmosfera din CJ și CL de azi, la cele două ședințe, a fost una relaxată. Fără discuții inutile, voturi împotrivă sau abțineri. Cum ar fi normal să fie mereu. Alte vorbe ar fi de prisos.

Așa că știu exact cum să închei: #AșaSăNeAjuteDumnezeu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.