În perioada 28.12.2017 –03.01.2018,  subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 58 situații de urgență, astfel:

– 53 intervenții  ale  Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.

– 1 intervenție pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință- localitatea Clejani;

– 1 intervenție- sprijin SAJ- municipiul Giurgiu;

– 1 intervenție pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință- localitatea Vânătorii Mici;

– 1 intervenție– salvări animale- localitatea Joița;

– 1 intervenție pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință- localitatea Comana.

În data de 28.12.2017, ora 12: 19,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Clejani pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La locul solicitării s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos. La sosirea echipajelor incendiul se manifesta la nivelul acoperișului. În urma incendiului au ars aproximativ 70 m.p. de acoperiș, două șifoniere, două paturi, un televizor, un aragaz, un frigider și articole de îmbrăcăminte. Cauza probabilă a producerii incendiului: jar/scânteie.

În data de 30.12.2017, ora 11: 45,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru transportul unei persoane supraponderale de la locuința acesteia la ambulanța SAJ.

În data de 01.01.2018, ora 14: 40,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Vânătorii Mici pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos. În urma incendiului a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 4 m.p. Cauza probabilă a producerii incendiului: jar/scânteie.

În data de 01.01.2018, ora 16: 06,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Joița pentru salvarea unei pisici aflată pe un stâlp de electricitate.

În data de 02.01.2018, ora  00: 01,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Comana pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Colibași. În urma incendiului au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 50 m.p. și mobilierul unei camere de locuit. Cauza probabilă a producerii incendiului: flacără.

În data de 28.12.2017 echipajele subunităților din cadrul ISU “Vlașca” Giurgiu împreună cu Poliția Rutieră Giurgiu au desfășurat controale în localitatea Adunații Copăceni pentru vehiculele care transportă marfă și substanțe periculoase.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE ISU Giurgiu

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.