Reprezentanții Primăriei Giurgiu transmit, pe pagina de Internet a instituției, că, în ciuda faptului că 2018 va fi un an dificil, administraţia locală propune ca nivelul impozitelor și taxelor locale pentru anul următor să rămână neschimbat față de anul 2017, pentru a nu împovăra contribuabilii.

”Proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2018 va fi supus Consiliului Local spre aprobare în ședința extraordinară de astăzi, 28 decembrie. Acesta include și propunerea de menținere a bonificației de 10% acordată contribuabililor care-și achită integral impozitele pentru locuință, teren și mașină până la 31 martie 2018.

”M-aș bucura să putem vorbi anul viitor chiar de facilități fiscale pentru ca Giurgiu să fie mai atractiv pentru noi investiții, însă atât legislația națională, dar mai ales cea europeană ne îngrădește astfel de inițiative. Trebuie să căutăm noi surse de venit, în special surse proprii de venit în anul ce urmează, pentru că 2017 a fost un an în care administrațiile locale s-au resimțit din acest punct de vedere, dacă ar fi să mă refer la anularea celor 100 de taxe la începutul acestui an”, a precizat Laurențiu Țintea, directorul DITL Giurgiu, conform sursei citate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.