”Şeful Poliţiei Rutiere din Giurgiu s-a ales cu dosar penal de Crăciun. El este acuzat de ucidere din culpă, braconaj şi nerespectarea regimului de arme şi muniţii”. Așa au sunat și răsunat, de ieri începând, titlurile în ziare, INTRO-urile la jurnalele de știri de la tv și unele posturi de radio.Ca și în cazul tinerei ucise la metrou, când au ”omorât” altă tânără, doar pentru că au găsit-o mai repede pe Facebook, unii din presa centrală au ”executat”, iată, și alt giurgiuvean decât cel cercetat în cazul bărcii răsturnate…

Ca să fie primii, senzaționali, de ”șoc și groază”, fără să facă o minimă documentare- adică să dea un telefon- unele televiziuni naționale au dat publicității numele lui Marian Popescu.

Cu poze și tot tacâmul… Numai că NU este vorba despre șeful Poliției Rutiere Marian Popescu, ci despre un coleg de-al său, M.T. care, potrivit anchetatorilor, aflat într-o barcă, pe un lac privat, cu doi amici, el ar fi tras un foc de armă într-o pasăre.

Ambarcațiunea manevrată de unul dintre cei trei s-a dezechilibrat, iar unul dintre amicii săi, un taximetrist, s-a înecat. Cazul, cercetat, inițial, pentru ucidere din culpă, este anchetat, acum, pentru braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, de Parchetul Militar.

Incidentul s-a petrecut luni, 25 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.