Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, a anunțat acest lucru în conferința de presă de marți, 19 decembrie.

”Avem contracte de deszăpezire pentru toate drumurile județene, avem utilaje și material antiderapant, dar și o bună colaborare cu autoritățile locale. Doresc, de asemenea, să menționez o excelentă colaborare între instituția pe care o conduc, Prefectură și toate structurile Ministerului de Interne. Avem chiar un grup de comunicare pe Whatsapp, unde aflăm în timp real, unii de la ceilalți, unde sunt probleme și cum putem interveni”, a subliniat Mina.

La rândul său, prefectul Lavinia Crișu a declarat că este pentru prima oară, la nivelul județului Giurgiu, când funcționează atât de bine echipa menționată.

”Toate realizările se datorează echipei. Avem o comunicare foarte bună și fiecare intervine chiar dacă problema nu ține neapărat de instituția sa. Depunem eforturi comune și sentimentul de siguranță pe care îl avem noi, acum, dorim să îl transmitem tuturor giurgiuvenilor. Ne dorim să avem sărbători în siguranță și vom face tot ce depinde de noi pentru aceasta!”, a afirmat prefectul Crișu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.