Nu poate exista mulțumire mai mare decât aceea provocată de zâmbele de pe chipurile unor copii. Nu poate exista bucurie mai mare decât cea provocată de iubire, prețuire și respect.

S-au bucurat reciproc de toate aceste sentimente, vineri, 15 decembrie, copiii și mamele lor găzduiți la Așezământul ”Sfinții Mihail și Gavriil” din Slobozia, păstorit de preotul Vasile Ștefan și de soția acestuia,

Sunt 25 de suflete care au înflorit parcă, ieri, când au primit vizita mesagerilor lui Moș Crăciun. Este vorba despre doamnele din OFSD Giurgiu. Ca în fiecare an, consilierul județean și vicepreședinte al OFSD central Aurelia Dobre a pregătit mai multe daruri pentru familiile nevoiașe din județ. Anul acesta, însă, inițiativa sa a fost completată de cea a deputatului Cristina Elena Dinu și a președintelui Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina. Cei trei au reușit să adune în jurul lor și alte doamne social-democrate și împreună au pregătit pachete consistente. Haine, jucării nou nouțe, produse de igienă personală și de curățenie, multe dulciuri, alimente pentru masa de Crăciun. Toate au ajuns, vineri, 15 decembrie, la Așezământul din Slobozia.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

În schimbul acestor daruri, copiii și tinerii de acolo au cântat colinde dintre cele mai alese.

A fost un prim moment emoționat dintr-o zi care a continuat în aceeași manieră.

Vom reveni și noi cu fotografii și informații despre celelalte familii vizitate ieri de către echipa social-democrată. Totodată, pe pagina noastră de Facebook, vom face albume cu toate imaginile suprinse la evenimentul menționat.

Text și foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.