SURSE

Ședință cu scântei cât artificiile procurate la negru, astă-seară, la PNL Giurgiu! Bine, ei oricum se bălăcăresc ”fără număr”, între ei, cu orice ocazie, pentru că atât pot. Însă astă-seară era cât pe ce să dăm breakingnews-ul ”dă pă” pietonală, colț cu Poșta.

Întrucât unul dintre consilierii județeni liberali ar fi îndrăznit să afirme că absolut toate proiectele de pe ordinea de zi a ședinței viitoare a Consiliului Județean Giurgiu sunt mai mult decât în regulă, era să-și ia una peste față. Sau două. Sau câte se nimerea în furia asta care ne înspăimântă pe toți.

Și nu de la oricine, ci, ne-au spus surse de încredere din organizația județeană a PNL Giurgiu, chiar de la acest ”prea distinsul filialei”, ”lăutaru’ critic”, acest Costică Dumitru fără… unghii mari, deci fără talent. Cel puțin de politician.

Pentru că doamna avocat a ținut-o pe-a sa și-a spus că NU are motive să voteze împotrivă sau să comenteze aiurea la ședința menționată, Costică și-ar fi ieșit din pepenii ăi mai șmecheri, clar de Florești-Stoenești- nah!, și-ar fi zburat puțin peste masă ca să-i trosnească una doamnei. Poate-i vin mințile în cap… Că prea și-au luat-o în cap unii…

Noroc cu alții mai așezați care l-ar fi oprit la timp și, pfff, n-avuserăm breakingnews-ul cu pricina. Adică, bă, dreptaci, ori facem opoziție cu urlete, scremete, amenințări, injurii, comentarii acoperitoare, instigări, la orice nivel, ori ne luăm scatoalce de la superiorii pe linie de partid, Dumnezeu să te odihnească!, PNL!

Păi, bine, măi, Costică, așa facem și când ne va supăra vreo tanti care refuză să te voteze? Așa? Batem tot? La propriu…

Acuma, așa ne-au spus sursele că s-ar fi întâmplat și, sincer, nu ne mai miră nimic. La ce nebunie e la nivel central, cu tot ce se petrece cu oameni din aceeași barcă, turbată în esență, sincer ne-ar mira dacă următoarea ședință a CJ Giurgiu ar fi vreuna constructivă.

Una fără Boerescu purtător de cuvânt al lui Brătianu, fără Costică Dumitru purtător de pumni al PNL, fără Marin Anton purtătorul de minuni proprii și personale, miruitorul acestor făpturi de toată jena.

Afurisita redacție

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.