Și-a schimbat numele din Bălescu în Boerescu că cică are-n spate ditamai ”Casa Boerească”. Acest haios ”haiduc” al Consiliului Județean Giurgiu, ”regele” imobiliarelor din nordul județului după care strigă oamenii amărîți pe stradă că i-ar fi lăsat fără un acoperiș deasupra capului… Acest Mihnea ăl mai dăștept dintre toți locuitorii acestei planete se laudă, deci, cu sânge albastru, că are el prin ADN și un firicel sucit din genele domnilor și domnițelor din Case de… Case. Băi, el e Mihnea din Casa Mihnea Boerescu de la Bolintin și Regele Mihai cine e? Un nimeni, un simplu om, un ”spermatozoid câștigător”…

Ia citiți mai jos:

Incredibil! Ori vrea cu orice preț să apară în ziare ori simțul rațiunii dumisale este egal cu al unui ”spermatozoid” necâștigător al societății noastre.

Mihnea Boerescu, voievodu’ voievozilor, îndrăznește să se pună de-a curmezișul întregii țări și să-l numească așa cum l-a numit pe cel pentru care vom avea 3 zile de doliu național. Și nimeni nu contestă această decizie. O țară întreagă își arată măcar respectul, dacă nu și întreaga apreciere pentru Regele Mihai, și vine Mihnea Boerescu de la Giurgiu să-i tragă una-n gură întregii Românii. Să ridice piciorul pe Casa Regală și să dea TOCMAI EL lecții de ”moralitate regală”.

Și auziți, ”el în huzur dincolo de limitele bunului simț, ale decenței, și poporul la limita sărăciei”. Bre, nea haiducule, ia donează și matale oamenilor sărmani toată agoniseala și casele și mașinile. Abia atunci o să te cred! Că în afară de rețeaua aia hidoasă cu tot felul de nebune cu zecile lor de conturi false, pe Facebook, și mizeria aia de ziar electronic, pentru Giurgiu, efectiv, mătăluță chiar n-ai făcut nimic. Scuzați dubla negație, dar nici disidenți nu se scrie ”dizidenți”.

Suntem chit!

 

1 COMENTARIU

  1. Eu sunt una dintre sutele de victime. Din partea mea poate sa moara in puscarie. Un camatar cu zambetul pe buze si sange rece. Se uita in ochii mei la tribunal si mințea cu nerusinare. Iar avocata platita gras ii tinea partea,,doamna judecator clientul meu este politician,om integru”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.