Oameni simpli, dar şi reprezentanţi ai instituţiilor publice au spus DA invitaţiei Crucii Roşii Giurgiu de a face o bucurie copiilor nevoiaşi din judeţ.

Sărbătorile de iarnă și bucuria de a dărui

În pragul sărbătorilor de iarnă, jandarmii giurgiuveni s-au gândit la copiii care provin din familii fără posibilități materiale. S-au alăturat astfel campaniei “Cadoul din cutia de pantofi”, pe care o promovează filiala Giurgiu a Crucii Roșii și au pregătit daruri care să îi bucure pe copii.

Impresionați de această inițiativă, jandarmii participă pentru al doilea an la această acțiune, iar în ultima săptămână au cumpărat îmbrăminte, dulciuri și jucării pentru fetițe și băieți cu vârste cuprinse între 1 și 12 ani.

Vineri, 08 decembrie a.c., ora 10.00, toate cadourile vor fi duse la sediul Crucii Roșii, urmând ca până de Crăciun acestea să ajungă la copiii nevoiași din județul Giurgiu.

Vă invităm să participați alături de noi la această acțiune și vă mulţumim pentru modul obiectiv în care mediatizați de fiecare dată activitatea instituției.

 

Jandarmeria Giurgiu

Si anul acesta, CSM Dunarea Giurgiu, la initiativa presedintelui Adonis Puiu, sprijina campania Crucii Rosii Giurgiu- Cadoul din cutia de pantofi.
Astfel, micii sportivi care vor participa miercuri, pe 6 decembrie, la Cupa Mos Nicolae, vor avea sansa sa le faca o bucurie copiilor nevoiasi, aducand un cadou la standul Crucii Rosii Giurgiu care va fi amplasat in incinta Salii Polivalante .
Nu doar participantii sunt incurajati sa afaca acest gest ci si parintii, antrenorii si cei din public care pot aduce jucarii, hainute (noi sau in stare buna), dulciuri, produse de igiena, pentru a fi ulterior daruite copiilor mai putin norocosi din judetul Giurgiu.
„Vrem si anul acesta sa ne alaturam campaniei Crucii Rosii Giurgiu si speram sa avem cel putin la fel de mult succes ca anul trecut, atunci cand, sportivii, parintii, antrenorii, cu totii au venit cu daruri pentru copiii nevoiasi din Giurgiu”, spune Adonis Puiu, initiatorul acestei frumoase colaborari.
Crucea Rosie Giurgiu multumeste celor implicati si va asteapta miercuri, 6 decembrie, cu cadourile din cutia de pantofi.

Primăria Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.