Un tânăr, în vârstă de 15 ani, este cercetat de polițiști după ce a furat dintr-un magazin o boxă audio.

Polițiști giurgiuveni au fost sesizați vineri, 1 decembrie a.c., cu privire la faptul că un minor, în vârstă de 15 ani, din comuna Gostinu, județul Giurgiu, a furat un produs electronic dintr-un magazin din municipiu. Bunul sustras (boxă audio), în valoare totală de 69.99 lei, a fost recuperat și predat reprezentanților societății comerciale.

Polițiștii au prins în flagrant doi minori care încercau să spargă magazinul unei societăți comerciale din municipiul Giurgiu

Joi, 30 noiembrie a.c., în jurul orei 23.45, polițiștii de la Poliția Municipiului Giurgiu au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către  un bărbat din Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute încearcă să pătrundă în incinta magazinului unei societăți comerciale din municipiul Giurgiu.

În urma sesizării, polițiștii de la Biroul de Ordine Publică pentru Mediul Urban au depistat în scurt timp, pe o stradă din municipiul Giurgiu, doi minori, de 15 respectiv 14 ani, ambii din Giurgiu, care forțau fereastra unui magazin, în vederea sustragerii de mai multe bunuri alimentare și nealimentare.

În ambele cazuri au fost deschise dosare penale pentru furt.

Poliția Giurgiu

Sursă foto: Internet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.