Reprezentanții Poliției Județene Giurgiu au transmis, duminică, 3 decembrie, printr-un comunicat de presă că A.T.O.P. Giurgiu a contribuit la dotarea polițiștilor rutieri giurgiuveni cu trei sisteme folosite pentru depistarea conducătorilor auto care conduc cu viteză excesivă sau încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice. 

”Ca urmare a interesului manifestat pentru siguranța cetățeanului și a bunei colaborări existente între Autoritatea Teritorială de ordine Publică (organism cu rol consultativ, fără personalitate juridică), care este constituită și funcționează pe lângă Consiliul Județean Giurgiu și Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, recent au fost achiziționate trei sisteme (monitor și hard) pentru aparatele radar din dotarea autospecialelor Poliției Rutiere din cadrul I.P.J.

Cele trei sisteme, în valoare de 7.468 lei, achiziționate de A.T.O.P. în baza unui protocol de cooperare cu I.P.J. Giurgiu, vor fi utilizate, alături de celelalte nouă aparate radar de pe autospecialele  poliției rutiere, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, în special pentru combaterea vitezei, sub cele două forme ale sale, excesivă respectiv neadaptată la condițiile de drum.

Activitatea se înscrie în seria de măsuri întreprinse de cele două instituții pentru eficientizarea serviciului polițienesc, în interesul și pentru siguranța cetățenilor din localitățile urbane și rurale din județul Giurgiu”, este precizat în comunicatul Poliției Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.