”O parte din Statul Paralel și-a dat întâlnire în curtea GDS. Procurori și judecători cu funcții cheie în Justiție – șefa DNA și membrii CSM – au lăsat în cui roba de magistrat și au îmbrăcat haina de politician, intrând într-un partizanat politic evident și deconspirându-și astfel apartenența la Statul Paralel.

Au lipsit doar șefii de servicii secrete. În rest a fost o cârdășie între magistrați, politicieni șantajabili și exponenții propagandei disimulați în jurnaliști sau ONG-iști. Întâlnirea de la Grupul de Dialog Social a avut un caracter eminamente politic, ce rezultă din chiar titlul dezbaterii „Legile Justiției. Statul de drept în pericol”.  Se prezumă deci că modul în care va vota Parlamentul reprezintă un pericol la adresa Justiției și statului de drept.

S-a discutat despre proteste de stradă pentru a împiedica Parlamentul să adopte modificările legislative privind reforma justiției, ceea ce presupune o complicitate evidentă la o tentativă de răsturnare a ordinii constituționale – blocarea prin presiuni de stradă a votului din Parlament, după modelul revoluției bolșevice.

La eveniment au fost invitați doar jurnaliștii de casă ai Statului Paralel. S-a evitat invitarea jurnaliștilor incomozi care ar fi putut ridica întrebări esențiale.

Au fost criticate fățiș deciziile Curții Constituționale și a fost contestat modul în care Parlamentul și-a organizat propriile lucrări, ceea ce reprezintă derapaje politice nepermise pentru magistrații cu funcții înalte în Parchet și în CSM.

Încălcarea gravă a statutului de magistrat a fost pusă în discuție chiar de reprezentanții judecătorilor din CSM, care au depus o sesizare la Inspecția Judiciară privind prezența șefei DNA și a unor membri CSM la acest eveniment politic .

Revenim cu detalii picante !

OPSD Giurgiu”

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.