Prezent la conferința de presă de vineri, 24 noiembrie, vicepreședinte al PSD Giurgiu și primar în Ghimpați, Constantin Cărăpănceanu vorbit și el despre Programul Național de Dezvoltare Locală despre care a spus că este foarte bine pus la punct.

„Au funcționat foarte bine PNDL I și II, sperăm că va fi și III. După cum am auzit, fondurile din partea a treia a programului vor fi canalizate pe educație și sănătate. Este foarte important că, alături de drumuri și sisteme de apă-canal, să avem și școli moderne, dar mai ales spitale curate și moderne”, a spus Cărăpănceanu.

Primarul din Ghimpați  a amintit că edilii mai au la dispoziție și fondurile europene pentru proiecte la fel de importante. „Pe 14 decembrie, vom participa la o ședință la ADR Sud Muntenia Călărași și vom discuta acolo despre fondurile ce pot fi accesate prin Programul Operațional Regional. Județul Giurgiu, chiar municipiul au multe proiecte pregătite și pe acest program și sper să câștigăm cât mai multe. La Ghimpați, lucrăm cu spor, fără probleme și la proiecte pe PNDL, dar și europene. Echipa PSD Giurgiu este una frumoasă, unită și care știe ce are de făcut”, a subliniat Cărăpănceanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.