Președintele executiv al PSD central, Niculae Bădălău, a prezentat, în conferința de presă de vineri, 24 noiembrie, câteva dintre măsurile Guvernului PSD-ALDE aflate în dezbatere sau adoptate deja.
„Să luăm în discuție Legile Justiției, aflate acum în dezbateri la comisia specială. Sperăm ca, în 2 săptămâni să ajungă la cele două plenuri și să fie aprobate(…). Încercăm să se termine odată cu abuzurile și toată lumea să răspundă pentru ceea ce face. Ați văzut și dumneavoastră declarațiile cutremurătoare ale foștilor ofițeri SRI… Încercăm să rezolvăm lucrurile astea și vom merge până la capăt și vom finaliza prin vot, în Parlament”, a declarat Bădălău.

La capitolul realizări, senatorul giurgiuvean a amintit și despre Codul Administrativ, Legea Parteneriatului Public Privat, dar și despre modificările din Codul Fiscal. „Split TVA, de exemplu, este o măsură foarte bună. Pierdeam până acum 1,3- 1,4 miliarde de euro, ceea ce nu se va mai întâmpla. Dacă vă uitați cu atenție, multe dintre măsuri sunt unele de dreapta și care protejează capitalul autohton. Da, vizează multinaționalele care trebuie să învețe să-și plătească impozitele în țara unde-și desfășoară activitatea”, a subliniat Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.