”Câți ai adus?” îl întreabă Marin Anton pe unul dintre participanții la manifestația exclusiv PNL –care, de fapt, nu se știe exact ce a fost- de astă seară, din fața Prefecturii. Sunteți filmat, așa că lăsați ”protestu”, că nu ține!

PNL Giurgiu a strâns maximum 150 de oameni la strigarea de la centru. Pentru că în Giurgiu practic PNL nu există, surse ne transmit că unii ar fi fost aduși ”cu japca” de prin județ, din cele două comune unde mai are PNL organizații teritoriale.

Și-au pus eșarfele la gât, au fluturat vreo trei steaguri și au strigat vreo 5 dintre ei jos PSDjos ciuma roșie!, circa un minut și ceva fix, ca să dea bine pe sincron, la filmare. Ionel Dinu se minuna că… câți oameni suuuunt, mamaaaă!

Clar, au rupt gura târgului, n-a mai văzut Giurgiu atâta… manifestație niciodată. Draci, n-a uitat nimeni mitingul USL, când sute de oameni au cerut să fie dați jos tocmai ăia care sunt acum în fața noastră ca să ne ceară să-i dăm jos pe cei de la PSD și ALDE… Inclusiv Marin Anton, portocaliu fără măsură. Cât tupeu!

Pe bune? Hai că pe boși îi pricep, dar nu-i înțeleg pe cei (maximum trei) de bună credință din grupulețul respectiv cum pot să vină în fața giurgiuvenilor și să le spună că e ”rău”, când au tăcut, altădată, mâlc? Și atunci chiar că era rău.

O comedie de ”protest” la Giurgiu, după chipul și asemănarea boșilor, cu ”câți ai adus?” pe buzele lor, cu muzică disco înainte de citirea moțiunii, cu atente forțe de ordine pe lângă ei, dar, surse declară, fără autorizație… Că doar ei sunt #peneleufaccevreaueu.

Rușine!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.