Polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, secțiilor de poliție rurală și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale – IPJ Giurgiu, alături de jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu și lucrători I.S.U. Giurgiu au asigurat și în acest sfârșit de săptămână un mediu civilizat de distracție pentru tinerii care au fost prezenți în cele mai importante discoteci și locuri de distracție de pe raza județului Giurgiu.

Acțiunea desfășurată în noaptea de 18/19.11.2017, între orele 21.00-06.00, a vizat prevenirea faptelor cu violență, respectarea legislației privind protecția la incendii și sporirea patrulelor auto în intervalul 22.00 – 05.00 pentru monitorizarea și fluidizarea traficului rutier în zona adiacentă locațiilor vizate, precum și prevenirea accidentelor comise pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

În cadrul acțiunilor au fost verificate 4 societăți comerciale (localuri de alimentație publică), au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.370 lei.

Totodată   au fost întocmite două invitații la organele de control pentru administratorii a două societăți unde angajații nu au fost în măsură să prezinte lucrătorilor I.J.S.U. documentele pentru control.

În cadrul filtrelor organizate în proximitatea barurilor și discotecilor polițiștii rutieri au aplicat 3 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor normelor legale privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 870 lei.

Poliţia Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.