Giurgiuvenii care se încadrează în condițiile de acordare a ajutorului de încălzire, dar care nu și-au depus încă cererile mai au la dispoziție o săptămână, pentru a beneficia de acest tip de ajutor pe durata întregului sezon rece (cinci luni, din noiembrie 2017 până în martie 2018).

Cei care depășesc termenul de 20 noiembrie își pot depune în continuare cererile, însă vor beneficia de ajutorul de încălzire începând cu luna decembrie sau cu luna în care depun cererea, cu condiția să nu depășească data de 20 a lunii.

De pe 16 octombrie și până în prezent au fost depuse 1172 de cereri, cu 374 mai puține față de aproximativ aceeași perioadă a anului trecut (10 noiembrie 2016). Din totalul cererilor depuse, 425 sunt pentru încălzirea cu agent termic, 320 – pentru încălzirea cu gaze, 285 – pentru încălzirea cu lemne și 142 – pentru încălzirea cu energie electrică.
Punctele de primire a cererilor sunt sediul Direcției de Asistență Socială de la Giurgiu Nord și Cantina Socială din cartierul Tineretului.

Primăria Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.