Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit şi confiscat material lemnos în valoare de peste 60.000 de lei, pe care un cetăţean român a încercat să îl scoată din ţară. Documentele pentru marfă erau expirate.

 În data de 09.11.2017, ora 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de ieșire din ţară, cetăţeanul român M.D., în vârstă de 61 ani, la volanul unui camion înmatriculat în România. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, 20,135 mc cherestea din România către Turcia.

Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatul a prezentat pentru materialul lemnos pe care îl transporta, un aviz de însoțire a mărfii eliberat în data de 01.11.2017.

Deoarece avizul era expirat, termenul de valabilitate al unui astfel de document fiind de 72 de ore, poliţiştii de frontieră l-au sancţionat contravenţional pe bărbat. Totodată, materialul lemnos, în valoare de 60.160 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării şi depozitat la Ocolul Silvic Giurgiu în vederea continuării cercetărilor.

ITPF Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.