Un ochi râde, altu’ plânge. Citesc pe diagonală, că nu mă lasă sufletul pentru mai mult, nişte alambicate articole dintr-un fel de site de ştiri, evident extremisto-penelisto-antiPSD. Nu ne facem reclamă reciproc, că nu suntem fraieri, dar ideea e următoarea şi scuzaţi clişeele: Doamne, Dumnezeule, mare ţi-e grădina! Dar nu şi PNL Giurgiu.

„Râde ochiul” la un fel de material ce vrea să spună totul, dar îi iese nimic, despre cele… 10 doamne OFL, care erau trei, Danciu şi Costel Dumitru. Înţeleg că s-au reunit într-o primă şedinţă de la preluarea puterii de către doamna domnului Danciu şi că au rupt. În idei, în programe viitoare. Nu ştim exact care sau… dacă, doar, ce dracu’, sunt în Opoziţie!

Dar apreciez sincer că a menţionat semnatarul articolului că totul s-a desfăşurat „într-o atmosferă cordială”. Nu cred! Eu eram sigură că astfel de şedinţe se lasă cu păruiri. Între ele şi unele pe altele, dar mai ales cu liberalele autentice care ştiu cu ce se mănâncă treaba asta… Noroc că n-au fost prezente.

Auziţi: „adevărată dezbatere de idei”, „au discutat teme de impact social şi cultural”, dar mai ales ce laudatio i-a ieşit lui Costel Dumitru la adresa şefului(„singurul care poate creşte PNL Giurgiu”- poate în acri, mă iertaţi!), măi, oameni buni, nici în Scânteia n-am citit aşa ceva, jur!

Acum, nu-mi dau seama dacă e exces de zel sau comandă, deci de frică…

Între timp, celălalt „ochi plânge” la un fel de semnal de alarmă tras, de altfel, dintotdeauna de PNL Giurgiu- unde tinerii au fost buni. Buni de tot, da, numai că doar în campanii, la muncă, la mii de kilometri, pe jos, la lipit afişe, la batjocura unora dintre seniori, la promisiuni neîndeplinite şi scuipături la ţintă după finalizarea campaniilor electorale. Auziţi exprimare: să aibă grijă membrii PSD cum se poartă cu tinerii din partid că poate le ajung şefi.
Adică ce, mă, PNL-işti, ce au tinerii? De ce doar „dinozaurii” voştri sus pe funcţii, la putere, e? I-aţi ţinut la zid pe ai voştri tineri suficient. De aceea, unii, cei mai buni, au şi plecat.

Şi ce tupeu! După ce i-aţi muncit de le-au sărit capacele, lăudându-i băloşi, ca să fie suficient de motivaţi să vă facă vouă fundurile mari, îi scuipaţi acum.

Da’ bine că le aveţi pe cele 10 doamne OFL, care erau trei, Danciu şi Dumitru, cu atmosfera lor cordială şi dezbateri de idei. Şi ce noroc cu Anton! PNL Giurgiu, odihneşte-te în pace!

Iar voi, care aţi mai rămas la PNL Giurgiu, pe bune de data asta, aveţi grijă cum vă purtaţi cu toţi ăştia, că s-ar putea să…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.