Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Giurgiu transmit că au finalizat cercetările, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a emis rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a unui agent de poliție, pentru comiterea infracțiunii de luare de mită, în variantă agravată.

„În fapt, la data de 15.10.2017, poliţistul a constatat infracţiunea de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice de sânge, săvârşită de către denunţător, dispunând totodată suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Ulterior, lucrătorul M.A.I. i-a pretins suma de 4.500 de lei, pentru a administra probe în cauza penală astfel încât aceasta să fie soluționată prin clasare și pentru ca permisul de conducere să-i fie restituit. In acest context, persoana respectivă a depus denunț la S.J.A. Giurgiu.

În baza denunțului, la data de 18.10.2017, ofițerii D.G.A. –S.J.A. Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au realizat acțiunea de prindere în flagrant a polițistului, după ce a primit de la denunțător suma de 3.000 de lei.

Ofițerii din cadrul S.J.A. Giurgiu au efectuat activitățile de urmărire penală dispuse de către procurorul de caz, probatoriul fiind administrat cu sprijinul D.G.A. – Structura Centrală”, se arată într-un comunicat de presă al DGA Giurgiu.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.