Plutonierul major Lungu Carmencita din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu a ocupat locul al II-lea la Festivalul Național al Artiștilor Amatori din Ministerul Afacerilor Interne. Cea de-a VIII-a ediție a concursului a avut loc în perioada 23-27 octombrie în județul Neamț.

Jandarmerița a intrat în concurs la categoria “muzică ușoară” și a interpretat două piese ale îndrăgitelor cântărețe Eva Kiss și Mariana Sura, reușind să impresioneze atât juriul, cât și publicul.

Întrebată despre pasiunea sa pentru muzică, aceasta a relatat:

“Cariera militară pe care am îmbrățișat-o în urmă cu 10 ani și pasiunea pentru muzica ușoară românească se completează și cred că, într-o oarecare măsură, ambele au contribuit la evoluția mea atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Tot timpul am încercat să îmbin disciplina pe care mi-o conferă statutul de militar – jandarm cu încrederea pe care am dobândit-o pășind pe o scenă, în fața a sute de oameni.”

Bucurându-se de success în rândul publicului, plutonierul major Lungu Carmencita intenționează să participe și anul viitor la acest festival.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul  IJJ Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.